Kääpiösnautserit rally-tokovalio Walma ja agilityn hyppyvalio Vilma.

Agilitykilpailut

KAS ry järjestää agilitykilpailuja ympäri vuoden. Tiedustelut kaikista agilitykisoista voi kohdistaa kilpailuvastaavalle osoitteeseen: kilpailuvastaava(at)oulunseudunkas.fi

HUOM! Saadaksesi osallistua kisoihin alennettuun jäsenhintaan, kilpailulisenssissäsi tulee olla merkittynä edustusseuraksi Oulun Seudun Kennel- ja Agilityseura KAS ry.

Tulevat agilitykilpailut löydät myös Suomen Agilityliiton sivuilta

Edustus

Kaikkiin arvokilpailuihin, joissa on joukkuekilpailu mukana, pyritään keräämään joukkueet. Joukkuehaku aukeaa aina 2-3kk ennen kisan viimeistä ilmoipäivää. Hausta ilmoitetaan jäsenille ainakin sähköpostitse.

Seura tukee kaikkia arvokisaedustajia. Ohjeet täällä.

Agilityn seuranmestaruuskilpailut

KAS järjestää joka vuosi viralliset agilitykilpailut, joiden yhteydessä on myös seuranmestaruuskisat. Kilpailujen ajankohta julkaistaan aina vuoden alussa. Yleensä se on pääsiäiskisoissa B-rata.

Kilpailuihin voivat osallistua KAS ry:n lisenssillä kisaavat koirakot, ja ilmoittautumalla normaalisti kilpailuihin osallistuu koirakko automaattisesti myös seuranmestaruuskisaan. Kilpailu käydään aina yhdellä radalla, ja se ilmoitetaan ennakoon.
Kisat käydään jokaisessa säkä- ja tasoluokassa. Jokaisessa luokassa palkitaan parhaiten menestynyt koirakko kunniakirjalla ja erityisellä palkinnolla.

Kisamaksun palautuslomakkeet

TOKO-kokeet

KAS ry järjestää myös virallisia tottelevaisuukokeita. Kokeisiin voi olla rajoitettu osanotto ja etusija seuran jäsenillä. Tiedustelut tokokokeista: tokokilpailut(at)oulunseudunkas.fi

 

RALLY-TOKO-kilpailut

KAS ry järjestää vuosittain vähintään 2-3 rally-tokokilpailua. Kokeisiin voi olla rajoitettu osanotto ja etusija seuran jäsenillä. Tiedustelut rally-tokokilpailuista: rallytoko.kas(at)gmail.com

Kisat 2024

Agilitykilpailu
11.-12.5.2024
Tuomarina Maria Martin
Temmeksentie 3, Oulu
Agilityn hyppykisat (iltakisat)
11.-12.6.2024
Tuomari Minna Jokisaari
Temmeksentie 3, Oulu
Rally-tokokilpailu 
29.-30.6.2024
Tuomarina Kirsi Petäjä
Temmeksentie 3, Oulu
Rally-tokokilpailu 
17.8.2024
Tuomarina Raili Sonninen
Temmeksentie 3, Oulu
Rally-tokokilpailu 
7.9.2024
Tuomarina Tarja Hiissa
Temmeksentie 3, Oulu
Agilitykilpailu
28.-29.9.2024
Tuomarina Laura Mättö
Temmeksentie 3, Oulu
Agilitykilpailu
30.11.-1.12.2024
Tuomarina Marika Blom
Temmeksentie 3, Oulu
Upcoming Events