Kääpiösnautserit rally-tokovalio Walma ja agilityn hyppyvalio Vilma.

Agilitykilpailut

KAS ry järjestää agilitykilpailuja ympäri vuoden. Kisat järjestetään KAS hallissa, Oulussa. Kisapaikasta lisää täällä. Tiedustelut kaikista agilitykisoista voi kohdistaa kilpailuvastaavalle osoitteeseen: kilpailuvastaava(at)oulunseudunkas.fi

HUOM! Saadaksesi osallistua kisoihin alennettuun jäsenhintaan, kilpailulisenssissäsi tulee olla merkittynä edustusseuraksi Oulun Seudun Kennel- ja Agilityseura KAS ry.

Tulevat agilitykilpailut löydät myös Suomen Agilityliiton sivuilta

Edustus

Kaikkiin arvokilpailuihin, joissa on joukkuekilpailu mukana, pyritään keräämään joukkueet. Joukkuehaku aukeaa aina 2-3kk ennen kisan viimeistä ilmoipäivää. Hausta ilmoitetaan jäsenille ainakin sähköpostitse.

Seura tukee kaikkia arvokisaedustajia. Ohjeet täällä.

Agilityn seuranmestaruuskilpailut

KAS järjestää joka vuosi viralliset agilitykilpailut, joiden yhteydessä on myös seuranmestaruuskisat. Seuranmestaruuskisojen ajankohdasta päätetään vuosittain.

Kilpailuihin voivat osallistua KAS ry:n lisenssillä kisaavat koirakot, ja ilmoittautumalla normaalisti kilpailuihin osallistuu koirakko automaattisesti myös seuranmestaruuskisaan. Kilpailu käydään aina yhdellä radalla, ja se ilmoitetaan ennakoon.
Kisat käydään jokaisessa säkä- ja tasoluokassa. Jokaisessa luokassa palkitaan parhaiten menestynyt koirakko kunniakirjalla ja erityisellä palkinnolla.

Kisamaksun palautuslomakkeet

TOKO-kokeet

KAS ry järjestää myös virallisia tottelevaisuukokeita joka vuosi vähintään kaksi kertaa. Kokeisiin voi olla rajoitettu osanotto ja etusija seuran jäsenillä. Tiedustelut tokokokeista: tokokilpailut(at)oulunseudunkas.fi

 

RALLY-TOKO-kilpailut

KAS ry järjestää vuosittain vähintään kolme rally-tokokilpailua. Kokeisiin voi olla rajoitettu osanotto ja etusija seuran jäsenillä. Tiedustelut rally-tokokilpailuista: rallytoko.kas(at)gmail.com

Kisat 2024

Agilityn iltakisat (hyppykisat)
11.-12.6.2024
Tuomari Minna Jokisaari
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Rally-tokokilpailu 
29.-30.6.2024
Tuomarina Kirsi Petäjä
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Rally-tokokilpailu 
17.8.2024
Tuomarina Raili Sonninen
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Rally-tokokilpailu 
7.9.2024
Tuomarina Tarja Hiissa
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Agilitykilpailu
28.-29.9.2024
Tuomarina Laura Mättö
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Agilitykilpailu
30.11.-1.12.2024
Tuomarina Marika Blom
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Upcoming Events