Koulutustilat

Oulun Seudun KAS ry oli Suomen ensimmäinen koiraseura, joka hankki oman harjoitteluhallin ympärivuotiseen käyttöön. Tällä hetkellä käytössämme on kolme harjoittelutilaa – Kuivasjärven halli ja sen yhteydessä oleva kesäkenttä sekä Limingantullin halli. Tilojen käyttötarkoitusta ei ole rajattu.

Kaikki tilojen käyttäjät sitoutuvat noudattamaan hallisääntöjä.

Ajankohtaiset tilojen tiedotteet ja ratapohjat täällä,

KAS halli (Temmeksentie)

Sijaitsee osoitteessa Temmeksentie 3, 90400 Oulu. KAS halli on 1342 m2 yhtenäinen tila (25m x 54m), joka on mahdollista jakaa useampiin osiin kevein, siirrettävin väliseinin.
Halli on pääsääntöisesti jaettu kolmeen kenttään (Kenttä1 ,Kenttä 2 ja Kenttä 3), joita vuokrataan erikseen. Myös koko hallin vuokraus on mahdollista.

Hallin pohjana on Saltexin täytteetön tekonurmimatto (PXP3035 VB1) integroidulla 10mm joustokerroksella. Hallissa kuljetaan vain puhtailla sisäkengillä tai sukkasin. Ulkokengät jätetään oven suuhun eteislueelle. Lisäksi tiloissa on 2 x WC, vesipisteet, suihku ja tilat koirien häkeille. Hallissa olevat häkit ovat KAS ry:n omaisuutta, niitä saa vapaasti käyttää. Myös oman häkin voi tuoda halliin treenien ajaksi, mutta omia häkkejä hallissa ei saa säilyttää.

Hallissa (Kenttä 1) on täysi agilityn kilpailustandardit täyttävä Galicanin estesarja. Kontaktiesteet ovat Galicanin soft linea ja putket Sportstaffin mallistoa. Treenikäytössä on myös hoopersesteet, tokohypyt (avo- ja umpihyppy), sekä rally-tokon kyltit telineineen.

Katso tilojen tiedotteet välilehdeltä milloin hallissa on valmis agilityrata.

KAS halli kenttäjako

Kenttäjako

Kenttä 1: 544m² (16m x 34m)
Kenttä 2: 224m² (8m x 28m)
Kenttä 3: 500m² (20m x 25m)

Agilityesteet ovat kentällä 1. Esteet: Galicanin hypyt 15kpl, grip-putket: 1x 6m putki, 2x 5m putki, 1x 4m putki ja 1x 3m putki, lisäksi 2x 5m Agimetin putki ja 1x 4m Agimetin putki. Galicanin soft line -mallistoa pehmomuuri, pehmopituus, kehyksetön rengas, korkeussäädettävä keinu, A-este sekä korkeussäädettävä puomi, muovikepit, hajoavat okserin rimat, ohjurit ja verkot kepeille. Lisäksi hyppyjen in/out erotteluun verkot. A:n kehikko, puomin kehikko, A:n bumpperi, vinokepit. Myös kentältä 2 ja 3 löytyy agilityhyppyjä.
Hoopers-estesarja: hoopit, kaksi hoopers-putkea, veräjät ja tynnyrit, säilytetään kentällä 3.
TOKO- ja rally-tokovälineistöä löytyy kentiltä 2 ja 3. TOKO umpihyppy ja avohyppy, PK hyppy. Kartioita ja muita tokotarvikkeita. Rally-tokon kylttisarja ALO-MES x 2 ja kylttitelineet.

Esteitä ja tarvikkeita saa liikutella, kunhan huolehtii ne paikoilleen.

Esteettömyys

Lähin bussipysäkki on Tyrnäväntie P/E, josta on 900 m matka hallille. Matka on tasaista asvaltoitua tietä. Hallin pihalla on runsaasti maksuttomia, esteettömiä parkkipaikkoja ja pysäköinti aivan oven läheisyyteen onnistuu. KAS hallin pääsisäänkäynti on liian kapea pyörätuolille. Ovessa on korkea kynnys ilman luiskaa, joten siitä ei pääse sisälle pyörätuolilla ilman avustajaa. Pääsisäänkäynnin vieressä on nosto-ovi, jossa ei ole kynnystä, ja tästä ovesta on mahdollista kulkea. KAS halli on yksikerroksinen. Hallissa on lattiamateriaalina täytteetön tekonurmi, joka voi aiheuttaa kitkaa pyörätuolilla liikkuessa. Matossa on osittain korkeuseroja kuljettaessa eteistilasta varsinaiselle tekonurmelle. Korkeusero on noin 2 cm. Hallissa ei ole esteetöntä WC-tilaa.

AJO-OHJE (KAS halli)

Käänny Jääsalontieltä Temmeksentielle. Aja padelhallin ja Temmeksentie 3 rakennuksen ohi. Käynti hallin pihaan on Temmeksentieltä vasempaan, ennen sinistä Talliosake-kylttiä. Aja pihalla vasemmalle ja hallin myötäisesti oikealle, sisäpihalle. Sisäänkäynti halliin on junaradan puoleisesta ovesta sisäpihalta, portin sisäpuolelta. Auton voi parkata hallin pihalle. Hallin ovi on numero 958, ovessa lukee KAS ry.

Hallin ovessa on Yale-lukko. Syötä saamasi ovikoodi lukkoon ja paina lopuksi Yale-näppäintä, joka on numerotaulun alin näppäin. Kun lähdet hallista, lukitse ovi painamalla Yale-näppäintä tai ovikoodilla ja Yale-näppäimellä.

Hallin valokatkaisija löytyy hallista heti oven vasemmalta puolelta.

Kuivasjärven halli

sijaitsee Kuivasjärvellä osoitteessa Ratsastuskentäntie 5, Oulu. Halli on entinen ratsastusmaneesi, jossa on maapohja ja se on mitoiltaan 17m x 48m. Halli on käytössä ympäri vuoden. Kesällä sekä hallissa että kesäkentällä on molemmissa täysi Agimetin agilityestesarja.

Hallista löytyy myös tokohypyt (avo- ja umpieste),  rally-tokokyltit (ALO, AVO) sekä telineet ja kartioita.

Kuivasjärven halli ulkoaKuivasjärven halli sisältä

Kesäkenttä

sijaitsee Kuivasjärven hallin vieressä. Kentän mitat ovat 12m x 50m.

Kesäkenttä

Kisat 2024

Agilityn iltakisat (hyppykisat)
11.-12.6.2024
Tuomari Minna Jokisaari
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Rally-tokokilpailu 
29.-30.6.2024
Tuomarina Kirsi Petäjä
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Rally-tokokilpailu 
17.8.2024
Tuomarina Raili Sonninen
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Rally-tokokilpailu 
7.9.2024
Tuomarina Tarja Hiissa
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Agilitykilpailu
28.-29.9.2024
Tuomarina Laura Mättö
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Agilitykilpailu
30.11.-1.12.2024
Tuomarina Marika Blom
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Upcoming Events