Varausehdot

                                                                                                                                                               

Kas AgilitySport Oy, 2297939-5 (jäljempänä verkkokauppa), vuokraa hallitilaa jäsenilleen sekä ulkopuolisille yksityishenkilöille, yhdistyksille ja yrityksille. Varauksia voivat tehdä yksityishenkilöt, sekä yritysten ja seurojen valtuuttamat yhteyshenkilöt.

Varauksen yhteydessä on ilmoitettava, mitä lajia hallissa kullakin vuorolla harrastetaan. Halli on pääsääntöisesti tarkoitettu koiraurheiluun, mutta tilaa voi vuokrata muuhunkin käyttöön. Ota tällöin yhteys ennen varausta kasagilitysport@oulunseudunkas.fi ja kerro mitä tarkoitusta varten olet hallia vuokraamassa.

Varaajan on noudatettava hallin sääntöjä.

Säännöt ja tarvittavat ohjeet saat varausvahvistuksen yhteydessä.

 

Peruutusehdot         

Halleissa järjestettävät kilpailut, tapahtumat, koulutuspäivät ja muut erikoistapahtumat, sekä vakiovuorot menevät yksittäisten vuorovarausten edelle. Pyrimme kuitenkin merkitsemään em. tapahtumat kalenteriin hyvissä ajoin, ettei turhia vuorojen perumisia tulisi. Mikäli yksittäinen vuoro kuitenkin joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä varauksessanne ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman pian.

 

Yksittäisen vuoron voi perua 7 päivää ennen päivää, mille vuoro on varattu. Mikäli asiakas joutuu perumaan vuoron, ensisijaisena vaihtoehtona on vuoron siirto toiseen ajankohtaan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, palautetaan asiakkaan maksama maksu. Maksupalautuksissa veloitamme 5,00 € käsittelykulun.

Mikäli vuoro perutaan myöhemmin, ei maksua palauteta.

 

Vakiovuorot, koko päivän ja viikonlopun vuokraukset.

Vakiovuoron voi perua 14 päivää ennen vakiovuorojen alkua. Mikäli peruminen tapahtuu tätä myöhemmin tai jo vuorojen alettua, veloitamme 20 % vuorojen hinnasta, sekä jo toteutuneet vuorot täydellä hinnalla.

Koko päivän ja viikonlopun varaukset voi perua kuluitta 30 päivää ennen varausta. Mikäli peruminen tapahtuu tätä myöhemmin, veloitamme 30 % vuokran hinnasta.

Peruminen on tehtävä aina kirjallisesti osoitteeseen kasagilitysport@oulunseudunkas.fi. Muulla tavalla tapahtunutta peruutusta ei katsota tapahtuneeksi.

 

Maksaminen

 

Yksittäiset vuorot maksetaan varauksen yhteydessä. Maksu tapahtuu Varausmaatin kautta, maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm.

Yli 5 kerran, koko päivän, viikonlopun tai pidemmät varaukset voidaan myös laskuttaa. Laskutamme vakiovuorot kuukausittain. Koko päivän tai viikonlopun kestävät varaukset laskutamme varauskohtaisesti.

Pidemmissä varauksissa, ota yhteys kasagilitysport@oulunseudunkasi.fi. Teemme varauksen kalenteriin puolestanne ja lähetämme laskun sovitusti.

Laskuissa on maksuehtona 14 päivää netto. Viivästyskorko Suomen Pankin kulloinkin ilmoittaman viivästyskoron mukaan. Laskusta perimme 5,00 € laskutuslisän.

Pidätämme oikeuden varausehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Verkkokaupan yhteystiedot:

Sähköposti: kasagilitysport@oulunseudunkas.fi

 

Bambora PayForm

 

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

 

Maksuvaihtoehdot

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi, mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

 

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot:

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: payform@bambora.com

Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

 

Kisat 2024

Rally-tokokilpailu 
17.8.2024
Tuomarina Raili Sonninen
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Rally-tokokilpailu 
7.9.2024
Tuomarina Tarja Hiissa
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Agilitykilpailu
28.-29.9.2024
Tuomarina Laura Mättö
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Agilitykilpailu
30.11.-1.12.2024
Tuomarina Marika Blom
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Upcoming Events