Hallisäännöt

Hallisäännöt

Kausikortin käyttöä koskevat säännöt täällä

Hallikalentereissa voi olla erikseen merkittyjä vapaavuoroja (esim. “agility-vapaavuoro”, “TOKO-vapaavuoro”). Näille voivat osallistua kaikki kyseisen lajin harrastajat, joilla on kausikortti, eli treenioikeus voimassa.

Tilojen käyttötarkoitus

Kaikkia tilojamme voi varata yksityiseen ja kaupalliseen käyttöön. Laji voi olla mikä tahansa, kunhan se ei vahingoita hallin pohjaa, tai käyttö ei ole riskinä välineiden rikkoutumiselle. Koiraurheilun lisäksi tiloja voi varata esimerkiksi jalkapalloiluun, keppihevosteluun tai synttärikäyttöön. Tapahtumia varten tulee ensin kysyä lupa halliyhtiöltä. Pentujen leikkikoulut ovat kiellettyjä KAS hallissa, huonojen siisteyskokemusten vuoksi. Pentukurssien vetäjien täytyy pyytää erikseen lupa halliyhtiöltä.

Hallissa saa oleskella vain varauksen mukaisella kentällä/alueella. Jokainen käyttäjä on vastuussa siitä, ettei päästä halliin henkilöitä ilman lupaa. Hallin mennään vasta kun oma varaus alkaa ja poistutaan varauksen päätyttyä. Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa tilojen kunnosta. Käyttäjä sitoutuu korvaamaan hallille tai esteille aiheuttamansa vahingot. Hallin käyttäjä on vastuussa itsestään, koirastaan sekä koiransa mahdollisesti muille käyttäjille aiheuttamista vahingoista.

KAS hallissa Temmeksentiellä on kameravalvonta.  Lue kameravalvonnan tietosuojaseloste.

Ovikoodi

Ovikoodi on henkilökohtainen/ajastettu toimimaan tietyksi ajaksi. Sitä ei saa missään tapauksessa luovuttaa eteenpäin. Hallin ovea ei saa pitää auki, sillä avonainen ovi kuluttaa hetkessä lukon paristovirran loppuun.

Kaluston käsittely ja säilytys

Agilityesteitä on käsiteltävä varoen. Esteitä ei saa siirtää vetämällä, vaan ainoastaan nostamalla. Agilityputkia säilytetään mahdollisimman kasassa (vaaka- tai pystyasennossa). Putken painoja ei saa heitellä! Purkaessa paino lasketaan alas. Esteet ja väliaidat on säilytettävä niille osoitetuissa paikoissa, TOKOn ja rally-tokon tarvikkeet säilytetään laatikoissa kentän reunalla. Rikkinäisistä esteistä ilmoitukset: kasagilitysport(at)oulunseudunkas.fi.

Jos hallissa ei ole valmista agilityrataa, kaikki esteet tulee säilyttää reunoilla. Jos rata on rakennettu, voi esteitä siirtää, kunhan ne siirtää takaisin harjoittelun päätteeksi. Muistathan tarkastaa putkensuut, etteivät ne ole liikkuneet pois paikaltaan. Mikäli kontaktiesteitä on madallettu, tulee ne palauttaa normikorkeuteen.

 

Galicanin puomin korkeuden säätäminen:   Katso video

Puomin päälle ei saa pinota lappeita. Puomin pinta rikkoutuu, kun lappeita liutetaan pintaa vasten.

 

 

Puomin lappeiden säilytys

Siisteys

KAS hallissa ennen treenikentälle menoa on vaihdettava ulkokengät sisäkenkiin/ lenkkareihin. Eteisessä on kenkäteline. Erityisesti kura-aikana myös koiran tassut tulee pyyhkiä sisään tullessa. Pyyhkeitä on ulko-oven oikealla puolella. Limingantullissa puhdista koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ja vaihda kengät sisäkenkiin ennen kentälle menoa. Käytä nurmelle soveltuvia kenkiä, metallipiikkisten kenkien käyttö on kielletty.

Jos vahinko (pissa/kakka/oksennus) sattuu hallissa, siivoa jäljet huolellisesti. Siivousohjeet ja – tarvikkeet löytyvät hallilta. Siivoamattomat vahingot houkuttelevat uusia vahinkoja. KAS hallissa Temmeksentiellä sotkusakkomaksu on 10 € / vahinko. Sakko koskee kaikkia treenaajia. Jos vahinko sattuu treeneissä, etkä ole maksanut sakkoa treenien jälkeen, muistutussakko on 20 €. Jos sotku on siivoamatta ja näemme sen tapahtuneen kamerasta, muistutussakko on 150 €. Jos tiedät koirasi merkkailevan, käytä urosvyötä. Sakkomaksuilla hankitaan hallille siivoustarvikkeita. Sakkomaksun voi maksaa käteisellä hallin postilaatikkoon tai KAS AgilitySport Oy:n tilille (FI09 5740 3020 0573 50 Viite 19059).

Pidetään halli ja sen ympäristö siistinä. Kuivaa tekonurmelle kaatunut neste ja pidä huoli, että koirasi syö sille annetun palkan. Suosittelemme käyttämään murenemattomia herkkuja, etteivät herkut jää tekonurmeen seuraavan haisteltavaksi. Märkäruoan tai vastaavan laittaminen suoraan kontaktiesteiden pinnoille on kielletty, käytä aina namialustaa.
Ulkoiluta koira huolellisesti ennen halliin tuloa ja huolehdi ulkoiluttamisesta myös treenien välillä vahinkojen välttämiseksi. Koirien jätökset siivotaan kulkureiteiltä. KAS hallissa Temmeksentiellä piha-alueille, portin pieleen tai rakennusten seiniin koria ei saa pissattaa.

Juoksuiset nartut saavat harjoitella vapaavuoroilla juoksuhousut jalassa. Ohjatuissa ryhmissä kouluttaja päättää, ottaako juoksuisia narttuja harjoituksiin.

Tupakointi on kielletty hallien ovien edessä. Tupakointi on sallittu vain tupakointipaikalla.

Mikäli olet viimeinen lähtijä, huolehdi että valot ovat sammuksissa ja lukitse ovet sekä varmista, että ovi on lukossa.

Hiljaisuusaikoja noudatettava

Koirat eivät saa haukkua hallin pihalla. Tämä on erityisen tärkeää aikaisin aamulla ja myöhään illalla. Hallissa koira saa haukkua ollessaan suoritusvuorossa, mutta omaa vuoroa olisi hyvä odottaa hiljaa. Tilojen käyttöajat: Kuivasjärvi ma-su klo 8-22, KAS halli ma-su 24 h.

Pysäköinti

KAS hallin pihalla ei saa pysäköidä moottoripyöräkerhon parkkipaikoille.

Hallissa ei saa säilyttää omia häkkejä. Kaikki hallissa olevat häkit ovat KAS ryn:n omaisuutta, eli kaikkien käytössä. Oman treenin ajaksi saa kuitenkin tuoda oman häkin halliin.

Koirat

Koiralla tulee olla rokotukset voimassa.

Koira ei saa olla vihainen toisille koirille/ihmisille ja sen tulee olla ohjaajansa hallinnassa. Pidä koirasi kytkettynä ellet ole suoritusvuorossa.

Koira ei saa häiritä toisten koirien harjoituksia. Koiran ei saa antaa jatkuvasti haukkua häkissä tai hallin käytävällä vuoroaan odottaessa.

 

Väärinkäytöstilanteissa harjoitteluoikeus perutaan, sekä peritään haitasta aiheutuneet kulut.

Kisat 2024

Agilityn iltakisat (hyppykisat)
11.-12.6.2024
Tuomari Minna Jokisaari
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Rally-tokokilpailu 
29.-30.6.2024
Tuomarina Kirsi Petäjä
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Rally-tokokilpailu 
17.8.2024
Tuomarina Raili Sonninen
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Rally-tokokilpailu 
7.9.2024
Tuomarina Tarja Hiissa
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Agilitykilpailu
28.-29.9.2024
Tuomarina Laura Mättö
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Agilitykilpailu
30.11.-1.12.2024
Tuomarina Marika Blom
KAS, Temmeksentie 3, Oulu
Upcoming Events